Sukarelawan UMP edar 450 pek juadah sahur untuk gelandangan - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2016)
Sebanyak 450 pek makanan diedarkan kepada gelandangan sekitar bandar raya Kuala Lumpur dalam program Kembara Singgah Sahur membabitkan seramai 50 sukarelawan Universiti Malaysia Pahang (UMP) pada 24 Jun 2016 yang lalu di Kuala Lumpur.