Pameran Kemerdekaan di Perpustakaan UMP - Siti Sarah, Mohamad Rajimi (Pejabat Naib Canselor, 2016)
Perpustakaan Universiti Malaysia Pahang (UMP) menganjurkan Program Kibaran Jalur Gemilang dan Pameran Kemerdekaan bersempena Sambutan Kemerdekaan 2016 ‘Sehati Sejiwa’ yang bermula sejak 1 Ogos lalu berakhir pada 15 September 2016 di UMP Pekan.