Penghuni Perempuan Maahad Lil Aytam gembira terima sumbangan raya - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2016)
Persatuan Wanita Universiti Malaysia Pahang (Matahari) baru-baru ini meluangkan masa bersama 46 pelajar Maahad Lil Aytam (MLA) Sungai Buloh pada 28 Jun 2016 yang lalu.