Konvoi Kembara SinggahSahur edar 700 bungkus makanan - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2016)
Sebanyak 700 bungkus makanan untuk bersahur diedarkan kepada rumah anak-anak yatim dan petugas yang berkhidmat sepanjang malam dalam program Kembara Singgah Sahur Penyayang anjuran Universiti Malaysia Pahang (UMP) dengan kerjasama Greener’s Tok Gajah Exora Owner Car Club Malaysia (EOCM), Jabatan Hal Ehwal Pelajar dan Alumni (JHEPA) dan Kelab Penyayang UMP.