UMP terima van jenazah sumbangan DRB-HICOM Berhad - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2016)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menerima sumabangan wakaf sebuah van jenazah daripada pihak DRB-Hicom Berhad dalam majlis yang diadakan di Masjid UMP Kampus Gambang pada 10 Ogos 2016 yang lalu.