UMP bersama 50 pengamal industri erat hubungan kerjasama - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2016)
Lebih 50 pengamal industri dari seluruh Malaysia menyertai Program Ramah Mesra Bersama Industri yang diadakan di Hotel Seri Pacific, Kuala Lumpur pada 25 Ogos 2016 yang lalu.