Sahur percuma setiap Rabu sempena Ramadan - Mohd Ferdaus, Musa (Pejabat Naib Canselor, 2016)
Lebih 100 orang mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) berpeluang menikmati sahur percuma bertempat di Student Lounge, Kolej Kediaman Kedua pada setiap hari Rabu sejak minggu pertama Ramadan.