Sambutan Majlis Khatam al-Quran UMP meriah - Siti Sarah, Mohamad Rajimi (Pejabat Naib Canselor, 2016)
Seramai 90 orang staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) menyertai Program Nuzul Quran dan Majlis Khatam al-Quran di Dewan Tun Fatimah UMP Kampus Gambang pada 22 Jun 2016 yang lalu.