OSH In School pupuk kesedaran pelajar tentang keselamatan dan kesihatan - Nor Fadzillah, Zulkipli (Pejabat Naib Canselor, 2016)
Pejabat Pengurusan Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan (OSHMO), Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengadakan program kerjasama dengan Sekolah Menengah Sains Sultan Haji Ahmad Shah (SEMSAS) Kuantan dalam OSH in School bagi berkongsi ilmu berkaitan kesedaran keselamatan dan kesihatan pekerjaan (KKK) pada 27 Ogos 2016 yang lalu.