Makmal FKKSA terima anugerah MSOSH 2015 - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2016)
Makmal Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Sumber Asli (FKKSA) Universiti Malaysia Pahang (UMP) merangkul anugerah Gold Class 11 dalam Majlis Anugerah MSOSH 2015 Occupational Safety & Health Awards yang berlangsung di Hotel Dorsett Subang Jaya pada 5 Ogos 2016 yang lalu.