Teater Muzikal Sudirmania serlah bakat - Nor Fadzillah, Zulkipli (Pejabat Naib Canselor, 2016)
Buat julung kalinya gandingan Kumpulan Waris Teater dan Kumpulan Senandika Teater dengan Revolution Stage yang merupakan produksi asal Teater Muzikal Sudirmania berjaya mementaskan Teater Muzikal Sudirmania di Dewan Astaka, UMP Kampus Gambang yang diadakan dua hari berturut-turut mulai 7 Mei 2016 yang lalu dengan disaksikan oleh lebih 2,000 penonton.