250 pelajar antarabangsa dan keluarga hadir Majlis Iftar - Nor Fadzillah, Zulkipli (Pejabat Naib Canselor, 2016)
Seramai 250 dalam kalangan pelajar antarabangsa Universiti Malaysia Pahang (UMP) hadir bersama keluarga masingmasing dalam Majlis Iftar anjuran Pejabat Antarabangsa yang diadakan di Dewan Astaka, UMP Kampus Gambang pada 29 Jun 2016 yang lalu.