Pay For Performance Penggerak kecemerlangan universiti - Suhana, Mohd Nor (Pejabat Naib Canselor, 2016)
Lebih 500 orang staf meliputi staf bukan akademik dan staf akademik telah menghadiri sesi taklimat Awareness on Pay for Performance ataupun Program Kesedaran Pelaksanaan Sistem Penilaian Prestasi Bersepadu anjuran Bahagian Pengurusan Bakat (BPB).