UMP, Dimension Bid jalin kerjasama bagi pengkomersialan produk industry minyak dan gas - UMP, PNC (Pejabat Naib Canselor, 2016)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menandatangani Memorandum Perjanjian (MoA) dengan Dimension Bid Sdn. Bhd. (DB) dalam mengkomersialkan produk yang boleh dimanfaatkan oleh industri minyak dan gas.