Kebal tanpa tewas - Mohd Rafi, Mamat (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2017)
Kuantan: Pengalaman menjadi kelebihan buat 1 Matra VC untuk mengungguli kategori perempuan Kejohanan Bola Tampar Terbuka Universiti Malaysia Pahang (UMP) -Mizuno 2017 selepas menewaskan SA VC dari Kuala Lumpur 2-0 di Kompleks Sukan UMP Gambang, baru-baru ini.