Seronok berpuasa di perantauan - Diana Surya, Abd Wahab (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
KUANTAN - Meskipun berada di negara asing untuk menimba ilmu demi mencapai cita-cita, ia tidak menghalang mereka untuk menunaikan ibadah berpuasa di bulan Ramadan ini.