400 sertai Gigvaganza–ECER tingkat kemahiran tatabahasa Bahasa Inggeris - UMP, PNC (Penerbit UMP, 2016)
Seramai 400 pelajar tingkatan 3 hingga tingkatan 5 daripada enam buah sekolah sekitar Kuantan telah menyertai Program Gigvaganza–Empower ECER 2016: Fun Learning English bertempat di Dewan Astaka Universiti Malaysia Pahang (UMP) Kampus Gambang pada 25 Julai 2016 yang lalu.