UMP pemangkin tingkat pengetahuan komuniti - UMP, PNC (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Kuantan: Universiti Malaysia Pahang (UMP) mahu meluaskan agenda memasyarakatkan kewujudannya sebagai sebuah institusi pendidik dan sosial serta menjadi pemangkin kepada peningkatan pengetahuan dan kemahiran komuniti.