SMK Sungai Soi sekolah kedua terima sumbangan Wakaf BH - Shahrinnahar, Latib (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Sungai Soi, di sini, semalam, menjadi sekolah kedua di negara ini menerima sumbangan Wakaf BH sempena sambutan ulang tahun akhbar ini ke-60 pada 1 Julai ini.