UMP iktiraf kakitangan cemerlang - UMP, PNC (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Kuantan: Seramai 166 kakitangan Universiti Malaysia Pahang (UMP) diraikan pada Majlis Hari Kualiti dan Inovasi 2017 yang dimeriahkan dengan sembilan kategori pengiktirafan.