Empower Q-Gen 2017 dedah murid konsep kemandirian hidup - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
BERA - Seramai 168 calon Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) pada tahun ini menyertai Program Empower Q-Gen Bera 2017 bagi mempertingkatkan kesedaran mengenai kepentingan agama, disiplin dan nilai murni dalam kehidupan.