Rezeki alat ukur sifat orang - UMP, PNC (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2017)
Mencipta alat mengukur sifat dalaman seseorang yang dipanggil BioMaklum Balas sejak 2002 dan dikongsikan bersama masyarakat termasuk pelajar sekolah.