Pengalaman bantu RISDA juara - Mohd Rafi, Mamat (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2017)
KUANTAN: Pengalaman menjadi kelebihan kepada RISDA untuk menjulang kejuaraan Kejohanan Bola Tampar Terbuka Universiti Malaysia Pahang (UMP) Mizuno 2017 selepas menewaskan BJST dari Temerloh 2-0 di Kompleks Sukan UMP Gambang, di sini, kelmarin.