Pusat Kejuruteraan UMP Anjur AiNEX 2017 - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
KUANTAN 9 Mei- Seramai 84 penyelidik termasuk dari sekolah menengah menyertai pertandingan Advanced Innovation & Engineering 2017 (AiNEX) anjuran Pusat Kejuruteraan Automotif (AEC), Universiti Malaysia Pahang (UMP) di Dewan Astaka, UMP kampus Gambang di sini baru-baru ini.