Beserah B ungguli Piala Legasi Tun Abdul Razak - Mohd Rafi, Mamat (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2017)
Kuantan: Aksi cemerlang sepanjang pertandingan menjadi kelebihan kepada regu Beserah B untuk muncul juara selepas menewaskan Sri Menanti B 3-0 pada Kejohanan Sepak Takraw Tertutup Pekan merebut Piala Legasi Tun Abdul Razak di Kompleks Sukan Universiti Malaysia Pahang (UMP) kampus Gambang baru-baru ini.