Calon UPSR sertai program Q-Gen 2017 - UMP, LIB (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
KUANTAN - Seramai 353 pelajar yang bakal menduduki Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) di daerah ini dan Pekan diberi pendedahan baru dengan menyertai program motivasi Q-Gen 2017.