Mujarab biji betik - Shahrinnahar, Latib (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2017)
Siapa sangka dengan hanya menggunakan biji betik, kumpulan pelajar tingkatan lima Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Bukit Rangin, di sini, menghasilkan produk membunuh jentik-jentik tanpa campuran bahan kimia.