466 pakar penyelidikan bimbing usahawan PKS - UMP, PNC (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
KUANTAN - Sebanyak 451 Syarikat Perusahaan Kecil Sederhana (PKS) di seluruh negara kini mampu meningkatkan produktiviti dan pengeluaran produk mereka melalui inisiatif inovasi Public- Private Research Network(PPRN).