Berjaya cipta produk bunuh jentik-jentik - Diana Surya, Abd Wahab (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
KUANTAN - Kajian lima pelajar Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Bukit Rangin, disini berjaya menghasilkan produk membunuh jentik-jentik menggunakan biji betik.