Alat ukur ketinggian bahu terbaik - UMP, PNC (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2017)
Alat mengukur ketinggian bahu bagi mengesan kecacatan tulang belakang (scoliosis) dibangunkan penyelidik Universiti Malaya (UM) memperoleh Anugerah Terbaik pada Pameran Kemajuan Inovasi dan Kejuruteraan 2017 (AINEX 2017) di Universiti Malaysia Pahang (UMP) Kampus Gambang, di sini, semalam.