SL1M-IBE TNB pacu keupayaan graduan - Badrul Hafizan, Mat Isa (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
Graduan Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Sumber Manusia dari Universiti Teknologi Mara (UiTM), Nurfadzidah Azhar, 24, tidak menyangka keputusannya untuk menghadiri temuduga terbuka Skim Latihan 1Malaysia - Industri Bekalan Elektrik (SL1M-IBE) kelolaan Tenaga Nasional Berhad (TNB) telah membantu melengkapkan dirinya untuk memasuki dunia pekerjaan.