Menyanyi sebagai terapi bukan sekadar hobi - Siti Syahirah , Suhaimi (Berita Harian Sdn. Bhd., 2017)
Dianugerahkan dengan bakat menyanyi sejak kecil, memberi peluang kepada Mohd Syazwan Nizam Mohd Moni, 28, untuk bergiat aktif dalam bidang nyanyian di universiti tempat beliau belajar.