UMP lonjak penyelidikan berimpak tinggi - Mohamad Shofi, Mat Isa (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
SEBANYAK 865 geran diterima Universiti Malaysia Pahang (UMP) untuk melaksanakan projek penyelidikan pada tahun lalu yang sekali gus melonjak pencapaian institusi itu dalam menghasilkan penyelidikan dan inovasi berimpak tinggi.