Eco Ride UMP 2017 promosi gaya hidup sihat di kampus - UMP, PNC (Utusan Melayu (M) Berhad, 2017)
PEKAN 2 Mei- Penganjuran International UMP Eco Ride 2017 di sini kelmarin bukan sahaja dapat mempromosikan aktiviti berbasikal sebagai salah satu cara untuk beriadah malah membantu merancakkan program Tahun Melawat Pahang 2017.