Berkayuh sambil nikmati keindahan alam - UMP, PNC (The New Straits Times Press (M) Bhd., 2017)
PeKAN: Penganjuran 1st International Universiti Malaysia Pahang (UMP) EcoRide 2017 menarik lebih 500 peminat sukan berbasikal, sekali gus mempromosikan aktiviti itu sebagai satu cara beriadah sambil menghayati keindahan di negeri ini.