UMP proaktif hasilkan inovasi - Erma Yusnida, Jusoh (Sinar Karangkraf Sdn. Bhd., 2017)
KUANTAN - Universiti Malaysia Pahang (UMP) terus proaktif menghasilkan penyelidikan dan inovasi berimpak tinggi menerusi penerimaan geran penyelidikan bagi 865 projek penyelidikan tahun lalu.