UMP dan BH serah wakaf dilengkapi lampu solar LED berteknologi hijau untuk kelestarian sekolah - Nur Laila, Afandi (2017)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) dan Berita Harian (BH) hari ini menunaikan tanggungjawab sosial dengan menyumbang sebuah wakaf yang dilengkapi dengan lampu solar LED berteknologi hijau untuk dimanfaatkan warga SMK Sungai Soi yang terpilih antara enam sekolah di Malaysia yang tersenarai menerima manfaat ini bersempena Sambutan Ulang Tahun BH ke-60 pada tahun ini.