Ketua Palapes Laut UMP naib johan pertandingan Bahasa Mandarin - Norhidayah, Mohamad (2017)
Pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP), Fahmi Muhamad Rasyid Rabuan menang naib johan dalam Pertandingan Chinese Bridge 2017 Peringkat Malaysia yang berlangsung di Institut Kong Zi, Universiti Malaya baru-baru ini.