UMP sambut Hari Memperingati AIDS Sedunia - Norhidayah, Mohamad (2017)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) menjadi tuan rumah bagi Sambutan Hari Memperingati AIDS Sedunia 2017 anjuran Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (JAKIM) dengan kerjasama Jabatan Agama Islam Pahang. Program turut mendapat sokongan Jabatan Kesihatan Negeri Pahang, Majlis AIDS Malaysia dan Pertubuhan Positive Warriors Malaysia dan Perwakilan Kolej Kediaman 2 UMP yang berlangsung dalam suasana meriah baru-baru ini.