Kembara Musafir perkukuh jati diri - Mohamad Hasnur, Abdul Hamid (2017)
Seramai 21 peserta yang terdiri daripada staf Universiti Malaysia Pahang (UMP) serta beberapa orang pendaki amatur berpeluang menyertai Ekspedisi Kembara Musafir @ Gunung Berembun yang berketinggian 3405 kaki.