Kongres Ketua Pentadbir Hal Ehwal Islam - Siti Nazira, Hazudin (2017)
Baru-baru ini telah berlangsungnya sidang Kongres Ketua Pentadbir Hal Ehwal Islam di Universiti Awam (UA) dan Institusi PendidikanTinggi Swasta (IPTS) buat kali kedua yang berjaya mengumpulkan seramai 25 orang wakil dari setiap IPT dan wakil agensi kerajaan serta badan bukan kerajaan (NGO) seluruh Negeri Pahang dalam memantapkan peranan dan tugas Pentadbir Hal Ehwal Islam seluruh negeri. Program dipengerusikan oleh Exco Dakwah Islamiah & Tugas-tugas Khas,Pejabat Exco Negeri Pahang, Dato’ Syed Ibrahim Syed Ahmad.