Festival Glimpse of Cultures pamer persembahan kebudayaan - Siti Sarah, Mohamad Rajimi (2017)
Universiti Malaysia Pahang (UMP) mengadakan Festival Glimpse of Cultures hasil kolaborasi bersama Pusat Sukan dan Kebudayaan UMP, Majlis Perwakilan Pelajar (MPP), University Indian Culture Council (UICC), Teater WARIS UMP, Yemeni Students’ Union Malaysia (YSU) dan Sekretariat Mahasiswa Sabah dan Sarawak (SMASS). Program kebudayaan anjuran Perwakilan Mahasiswa Kolej Kediaman 3 (PEKA 3) bertujuan memperkenalkan kebudayaan dan warisan setiap bangsa di Malaysia.