Program 'Anda Tanya Ustaz Jawab' merungkai polemik RUU 355 - Mohamad Hasnur, Abdul Hamid (2017)
Pusat Islam dan Pembangunan Insan (PIMPIN) mengambil inisiatif bagi membincangkan berkenaan Agenda dan Polemik yang timbul berkaitan Isu Pindaan Akta Mahkamah Syariah ataupun RUU 355 yang menjadi isu nasional yang hangat mutakhir ini.