Kejohanan Bola Tampar Terbuka UMP Mizuno dapat sambutan - Norhidayah, Mohamad (2017)
Kejohanan Bola Tampar Terbuka UMP – Mizuno 2017 yang melibatkan Kategori Lelaki dan Kategori Wanita mendapat penyertaan menggalakkan apabila sebanyak 32 pasukan mengambil bahagian dalam kejohanan iyang melibatkan penyertaan pasukan dari bukan sahaja dari negeri Pahang malah termasuklah Terengganu, Johor, Selangor dan Kuala Lumpur.