Azharishah menang Anugerah Olahragawan UMP - Norhidayah, Mohamad (2017)
Pelajar Universiti Malaysia Pahang (UMP) dari Fakulti Kejuruteraan Kimia dan Sumber Asli, Mohammad Azharishah Satar yang cemerlang dalam Sukan Olahraga setelah meraih pingat bagi Kejohanan Sukan Institut Pendidikan Tinggi (SUKIPT) dan Kejohanan Olahraga MASUM 2016 merangkul Anugerah Olahragawan dalam Majlis Malam Penghargaan Sukan UMP yang berlangsung di Dewan Astaka UMP Gambang hari ini.