Modul Mandarin For All: Book 1 Menang Anugerah Buku Negara - Shalfarina, Shahriman (2017)
Kualiti Modul Mandarin for All: Book 1 mengikuti piawaian Common European Framework Reference of Language (CEFR) berjaya dinobatkan sebagai Buku Pendidikan Terbaik pada Anugerah Buku Negara (ABN) yang berlangsung di Hotel Seri Pacific, di sini, baru-baru ini.