AiNEX UMP pamer penyelidikan idea kreatif berinovasi - Nor Salwana, Mohammad Idris (2017)
Seramai 84 penyelidik dari peringkat sekolah menengah hingga ke pengajian tinggi seluruh Malaysia berjaya mempamerkan hasil penyelidikan dalam pertandingan Advanced Innovation & Engineering 2017 (AiNEX) yang berlangsung di Dewan Astaka Universiti Malaysia Pahang (UMP) baru-baru ini.