Mahasiswa UMP timba ilmu di China - Junaidi, Rahman (2017)
Seramai lima mahasiswa Universiti Malaysia Pahang (UMP) berpeluang mengikuti program mobiliti From South To North anjuran Perwakilan Mahasiswa Kolej Kediaman 2 (PEKA 2) dengan kerjasama Fakulti Kejuruteraan Elektrik & Elektronik (FKEE) universiti ini.