Temubual bersama penilai luar program Ijazah Sarjana Muda (Kepujian) Teknologi Bahan, Fakulti Sains & Teknologi Industri (Lighting up the Community) - Saifful Kamaluddin, Muzakir; Ahmad Salihin, Samsudin; Muhammad Halim, Paboh (Faculty of Industrial Sciences & Technology, 2017)
Fakulti Sains & Teknologi Industri, UMP telah menganjurkan program khidmat masyarakat "Lighting up the Community" pada 5 Mei 2017 di Sekolah Menengah Sains Sultan Haji Ahmad Shah, Kuantan (SEMSAS).