UMP Eco Ride dapat sambutan galak sukan berbasikal - UMP, PNC (2017)
Penganjuran 1st International UMP EcoRide 2017 yang berjaya memikat lebih 500 peminat sukan berbasikal mampu mempromosikan aktiviti berbasikal sebagai satu cara beriadah sambil menghayati keindahan di negeri Pahang sekaligus merancakkan program Tahun Melawat Pahang 2017 bagi menarik minat pengunjung memilih negeri Pahang sebagai destinasi pelancongan menarik.